Om

Rørlegger Svarstad

En sentralt godkjent mester bedrift. 

  • Fagbrev
  • Mesterbrev
  • Adk-sertifikat
  • Fagskoleingeniør
  • Alle dager fra 00 til 24. Vi tar ingen overtid, kun fast timepris alle dager i uken
  • Døgnvakt/Rørleggervakt
  • Tlf: 90 555 999
  • rorleggersvarstad@gmail.com


Ring Rørlegger Svarstad på 90 555 999


MILJØ

Vi tenker miljø, alle deler som blir demontert hos kunder går til gjenbruk. En kran hos deg kan bli til en del i en bil som kjører på veien i akershus. En bereder som vi demontere kan bli et kjøkkenredskap som du bruker i hverdagen din. Vi tar miljø på alvor. Vi har gått over til el service biler for å minske lokal luft forurensing og støy. Vi ønsker og bidra til en bedere hverdag for alle. 

-Rørlegger Svarstad ble stiftet i 2010. Vår visjon er og gi dere god kompetanse innen rørlegger faget. Vi skal være din rørlegger i Akershus. Og som eneste rørlegger bedrift i norge har vi fast time pris alle dager og tider ingen overtid, utrykning gebyr eller vakt tillegg.


-Vi ønsker og yte god service ved og være tilgjenglige enten på tlf 90 555 999 og rorleggersvarstad@gmail.com

 

-Vi bruker kun kvalitets deler fra kjente grossister som Brødrene Dahl, Ahlsell og Heidenreich.

 

-Tid som faktureres inkluderer reisetid til og fra kunden og nødvendig tid til uttak og retur av materialer og verktøy, samt rengjøring av utstyr og verktøy etc. Materialer som brukes direkte fra vår servicebil må erstattes igjen av rørleggeren, tid til dette inngår også i totaltiden.


-Trenger du rørlegger på Strømmen, Skedsmo, Jessheim, Lillestrøm, Lørenskog, Rælingen eller Furuset? Vi kan utføre de fleste typer små service jobber.
Ta kontakt idag!


-Trenger du rørlegger på Strømmen, Skedsmo, Jessheim, Lillestrøm, Lørenskog, Kløfta eller Rælingen?  Vi utfører service jobber.  

Vi utfører arbeide i alle 22 kommuner i Akershus fylke. Asker, Aurskog-Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes i Akershus, Nesodden, nittedal, Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby og Ås.


-Link til Rørlegger Svarstad på google min bedrift.


-Vi bruker NT regnskapskontor som er en autorisert regnskaps fører bedrift.